Det bästa kommer nu

3-38 017
38 i dag. Jag har blivit ordentligt uppvaktad och den som har varit mest laddad inför denna dag är lillasyster. Hon har hoppat jämfota i ungefär tolv timmar. Det har varit flera olika sittningar med fika här hemma. Gott, gott, gott.1-38 004
I går gjorde jag pannkaka till lunch och testade då att göra sådana här som storasyter döpte till pannkaksgrottor. Jag smörjde en muffinsplåt och hällde smet i formarna. Lite mindre än till hälften fyllde jag dem. Sedan in i ugnen i ungefär 20 minuter på 200 grader. När jag tog ut dem hade de sjunkit ihop i mitten. I dag ploppade jag ner lite lemoncurd i botten och lade sedan på små jordgubbsbitar och det blev som en liten bakelse. Väldigt gott faktiskt! Tänker att man kan prova med vaniljkräm i botten, eller med grädde och jordgubbar. Lite som man vill. 2-38 006Recept till tårtbotten hittade jag hos Johannas tårtor, och det kan jag verkligen rekommendera. Den blev hög, himla fin och jättegod.4-38 019
Pioner från mammas trädgård prydde kalasbordet. Tack alla fina vänner och familj för en mycket bra dag. Detta blir året i mitt liv som kommer att toppa allt. Det har jag bestämt. Så se upp – nu börjar det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *