I Nya Badförslaget är äventyrsdelen större än i Lerstenens

Jag blir trött på de media som far runt och ljuger om att äventyrsbadet är mindre än i Lerstenes förslag. Badet är cirka 300 kvm större än i Lerstenenses sista förslag. Ett förslag som jag inte ens tror att media har sett.

En av anledningarna att vi började fundera på att överta badet i egen regi var just det att äventyrselen minskades undan för undan. Äventyrsbadet är nu störrre än i Lerstenens sista förslag och dessutom kan hela eller delar av bassängsområdet användas under lördagar och söndagar som äventyrsdel då det främst är barnfamiljer som besöker baden.

Det är inte heller bara storleken som har betydelse i ett äventyrsbad utan även hur äventyrsdelen är konstruerad

Man ska kunna säga så här
det har uppstått  en förvirring kring storleken av den nya friskvårdsanläggningen trots att den är större

..
I presentationen av det nya konceptet för upplevelse- och nöjesdelen var det viktigaste att det var en anläggning med attraktionskraft och upplevelserikt innehåll.
Dessa önskemål har emotsetts med det  presenterade förslaget.

För att möta allmänhetens behov vid högfrekventa tider såsom helger och lov integreras på dessa tider nöjes- och upplevelsedelen med 50meters bassängen som är förberedd för detta med spännande flytattraktioner och annan utrustning anpassad för barnfamiljers behov.
Vårt mål har varit att göra en miljöanpassad flexibel anläggning av god kvalitet som motsvarar efterfrågan vid alla tillfällen..

Däremot har jag svårt varför media försöker fara fram emd saker som inte är sant. Ni vet väl själv vilka media det är men jag vet i alla fall att media ringt till en del politiker och påstått att det är mindre och TV4 är en av dem.

Exakt hur det det kommer att bli med hela innehållet kommer att visas sen höst när projekteringen är klar för innan dess är det bara spekulationer om vad som finns i äventyrsdelen.

För föreningar som vill veta sanningen ta kontakt med mig så kan vi komma och berätta och jag tror säkert Anders Ågren också kommer med. Lita på dem som vet och inte de som spekulerar är räknar på fel underlag

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *