Anne Lööf gör på samma sätt som tillväxtverket

Anne Lööf(c) gjorde själv som tillväxtverket. Aftonbladet har begärt ut notor för den interna representation på näringsdepartementet. Där hade kom det fram att det varit en fest som kostat 1 500 per person och där man bjöd på sprit

Då började man omedelbart städa upp och och centerpartiet skulle betala kalaset och spriten gör hennes statssekreterare löneavdrag för. Det var efter att man begärt ut notor och flera månader i efterhand.

Du kan läsa mera i Aftonbladets nättidning

Jag vet inte vad man ska säga egentligen. Ska partier bjuda personalen på departementen på kalas numera? Att man kan göra det med de tjänstemän som är politiska då är det en sak men jag tror inte att så var fallet. 

Tillväxtverkets VD fick gå från tjänsten omedelbart medan man från centerhåll trixar och flyttar notor och hon som gjorde som den chef hon kickade försöker visa handlingskraft. Det har inte framkommit vilka regler man har i departementet och om man får bjuda på sprit eller inte.

Nu blir det spännande att se hur media behandlar detta. Ni vet ju hur många år man drev med Mona Sahlin för en ask Toblerone. Vad gör centern själva blir det också spännande att följa. 

Jag kräver inte Lööfs avgång men blev förvånad över att man bara för att visa handlingskraft sparkade Lugnet och har gjort precis på samma sätt och det skulle inte förvåna mig om Lugnet var med på Lööfs kalas. Jag ser inte alls samma rubriker i media som om det varit Mona Sahlin eller SSU i Piteå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *