Sverige behöver ett heltäckande mobilnät

Mobilnätet är en fullständig katastrof. Har besökt fabriken i Obbola och de går mer och mer över till mobilt tele. Tyvärr så fungerar det inte hos Telia men de har ingen annan operatör att gå till. Det finns ingen marknad på telenät att gå till.

Det är klart att nuvarande system med nätet fungerar inte. Att alla operatörer ska bygga upp parallella nät är också otänkbart det blir för dyrt. Telia kan ju inte heller ta ansvar att bygga ut där ingen annan gör det då går inte det runt.

DET FINNS BARA EN LÖSNING SOM ÄR LÅNGSIKTIGT HÅLLBAR OCH DET ÄR ATT AV ALLA NÄTBOLAG BILDAS ETT BOLAG OCH DE SKA SE TILL ATT DET FINNS TÄCKNING I HELA LANDET. DET NÄTET SKA VARA ÖPPET FÖR ALLA OPERATÖRER

Detta är viktigt för hela det svenska hushållet inklusive enskilda, kommuner och våra företag som ska ge oss jobb och därmed välfärd.

Ska Sverige kunna få tillväxt måste det finnas mobiltäckning i hela landet. Det behöver fungera även i skogsområdena för det behövs för inte minst skogsindustrin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *