Kristna Värdepartiet och manstandkrämen

Det är så innerligt intressant med olika politiska organisationer. Jag har under eftermiddagen läst in mig på det Kristna Värdepartiet. Det är inte mycket att säga till om där, deras politik handlar mest om att de vill förbjuda aborten och införa familjebidrag. Sambeskattning är också en viktig fråga för dom. Jag mejlade tillslut ett gäng frågor jag ville ha lite mer klarhet i, det vore sannerligen intressant att få höra mer.

Samtidigt har jag missat vårens stora grej inom hälsa, skönhet och genus. Pepsodents satsning på en mans-tandkräm! Karim Walldén, nån PR- person på pepsodent säger:

Det är skillnad på mäns och kvinnors munnar och tänder, menar Walldén. Många män drabbas i högre grad av missfärgning på tänderna än kvinnor, på grund av vad de får i sig, säger han och exemplifierar med sådant som rött kött, nikotin, snus, svart kaffe, brun sprit och annat. Samtidigt kan det för män vara ett alltför stort stort steg att bleka tänderna för att komma till rätta med problemet. Då är vår nya tandkräm ett alternativ.

 

tandkräm

 

Jag känner även här hur frågorna hopar sig över mitt huvud. Vem köper denna? Vad händer ifall jag skulle använda den? Hur känns det i munnen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *