Almedalen: Ledare och dagens info

Att bila från Umeå till Oskarshamn tar sin tid och sin energi. 13 timmars bilresa senare var vi framme och fick stiga på färjan. Själva färjan tog 3 timmar bara den, så sammanlagt reste vi i lite mer än 16 timmar. Därför har lördagen spenderats lugnt och jag har rekat lite inför morgondagen.

Under de timmar vi spenderade i Visby ökade antalet människor rätt brutalt och antalet besökare har nog bara ökat under kvällen och kommer öka ännu mer under natten. Morgondagen kommer bli intensiv, det är ett som är säkert. Dagens ledare handlar om almedalsveckan, om hur det kommer sig att det har blivit ett sånt stort fokus kring almedalen och att det inte längre bara handlar om politik utan om en massa annat, något som visar sig i besöksantalet. I år förväntas 25.000 pers besöka Visby och Almedalen, och jag som inte gillar människor. hur ska detta gå?

Men det är fint! Visby är en fin stad.

DSC_1793 DSC_1835 DSC_1789

 Häng med på vad som händer på instagram och twitter, sök på ”westerlinda” för det är så jag heter på sociala medier.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *