Almedalen: Söndag

Nazister är på plats i almedalen. Det känns rätt förjävligt om jag ska vara uppriktig. Morgondagens ledare kommer att handla om det. Annars är det mycket folk och under Stefan Löfvens tal ikväll var hela Almedalen full av besökare.

Talet tyckte jag var bra för att vara Löfven, det var rätt ideologiskt och så vidare. Mer djupgående analyser finns det andra som har gjort bättre än vad jag har gjort. Jag har fått en ny följare på twitter och har sett en stor spindel och dödat en liten spindel. DSC_1849 Vi har ätit lunch på en filt.DSC_1888
Solen sprack fram när Stefan Löfven poängterade vikten av att jobba mot klasskillnader i samhället och att vi behöver en jämlik skola.
DSC_1908
Det var en fin pastellhimmel och pastellhav och en liten segelbåt.
bild 1
Pierre höll på att flyga iväg.

Utöver detta har det regnat så ofantligt mycket att det blev översvämning (jag skojar inte) när vi skulle lyssna på Lotta Bromé intervjua Stefan L. till p4 extra. Vi fick lov att gå för att inte sköljas iväg.

Imorgon är det Kristdemokraternas dag och det går rykten om att inför Göran Hägglunds tal ska de spela Görans favvoartister, dvs hans favoritspellista med bland annat Rolling Stones, Eric Church och Aerosmith. Kan bli spexigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *