En dryck för bokhyllan

017_1_1.JPGTisdag 31 augusti kl 16.47
Jag gick till Systembolaget.
Jag handlade för bokhyllan.
Jag hade väntat på den länge. Iron Maidens omtalade öl, ”The number of the beast” har kommit ut på marknaden. Som det hårdrocksöl det är innehåller drycken givetvis 6,66 procent alkohol. Som stort Iron Maiden-fan ville jag naturligtvis ha den biran.
Men vilken besvikelse det blev när jag såg flaskan.
Jag hade förväntat mig en häftig bild på bandets maskot, Eddie, på etiketten. Nu möttes jag istället av en hiskeligt ful svartvit råtta och plötsligt kändes ölsorten betydligt mer Electric Banana Band än Iron Maiden.
Men strunt samma. Jag tröstar mig med att det trots allt står ”Metal edition” på etiketten.
Hur ölet smakar har jag inte den blekaste aning om.
Min flaska är inköpt för bokhyllan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *