Fylking sänder sex live

Onsdag 24 november kl 09.45
Gert Fylking har redan sprängt gränserna flera gånger tidigare.
Nu gör han det igen. Han ska sända live när två porrstjärnor har sex i radiostudion.
Gert Fylking leder numera det nattliga radioprogrammet ”Gerts värld – din röst i natten” i Rix FM.
Gert har genom årens lopp haft flera udda och omdiskuterade idéer. Vi minns hans rosa overall och de märkliga frågorna på diverse presskonferenser, vi minns sången i riksdagen, utropet ”Äntligen” när Nobelpristagaren i litteratur presenterats och vi minns lavemangs-SM i TV3. Bland mycket annat.
Men nu blir det alltså direktsänd porr. I radio.
– Vi har haft alltifrån hästar och massa andra saker i studion så det har alltid varit något konstigt på gång i Morgonzoo. Jag tycker att det här är ett intressant ämne. Det som vanligt folk behöver ett släckt sovrum till kan de här personerna göra i närbild och på kommando, säger Gert till dagensmedia.se.
Tanken är att Gert ska agera reporter under sexakten, ställa frågor och berätta för lyssnarna vad som sker.
Gert Fylking har alltid tyckt om att chockera och väcka anstöt. Det här nya påfundet känns emellertid varken speciellt chockerande eller intressant. Det är bara smaklöst och tröttsamt. Enda trösten är att programmet sänds under natten.
Det hade varit betydligt mer intressant – och garanterat också chockerande – om Gert hade gjort ett djuplodande och grävande reportage om den svenska porrindustrin. Fast den typen av seriös journalist har Gert Fylking aldrig varit – och det har han å andra sidan aldrig utgett sig för att vara heller.

1 kommentarer

  1. Gert är anledningen att jag lyssnar på radion:-) och dom som tycker det är smaklöst med Gerts påhitt kan ju alltid stänga av radion eller byta kanal,inte svårare än så

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *