Bolt har inte en chans

FOTO: SCANPIX

Fredag 26 november kl 08.05
Usain Bolt må vara snabbast i världen.
Det lär inte räcka för att han ska uppfylla sin dröm.
Den 24-årige jamaicanske friidrottsstjärnan har vunnit tre OS-guld och tre VM-guld. Han har ockå satt fantastiska världsrekord på både 100 (9.58) och 200 meter (19.19).
Men han är ännu inte nöjd.
I en intervju med franska Canal Plus säger Bolt att han tänker sluta med friidrotten när han fyller 30. Då ska han istället satsa på fotboll och försöka ta en plats i en av världens bästa ligor, engelska Premier League.
– Jag skulle vilja bli en professionell fotbollsspelare i slutet av min karriär. Jag skulle vilja få chansen att spela för ett lag, även om det är ett av de minsta i Premier League, säger han i intervjun.
Bolt säger att han helst spelar på mittfältet eller i anfallet. Han säger också att han har spelat fotboll länge och vill försöka och se om han kan bli en riktigt bra fotbollsspelare.
Bolt är ett underbarn och det skulle inte alls förvåna mig om han är väldigt duktig i fotboll också, men hans uttalanden avslöjar trots allt att han inte kan ett dugg om fotboll.
Naturligtvis kommer Usain Bolt aldrig att platsa ens i brittiska tredjeligan – och om han försökte skulle han skada sig redan på den första träningen.
I den här fantasin har Usain Bolt sprungit ifrån verkligheten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *