Falsk video på Berlusconi

Silvio Berlusconi, Italiens omstridde president. FOTO: SCANPIX

Torsdag 24 februari kl 15.50
Italiens president Silvio Berlusconi må ha en förkastlig kvinnosyn.
Men det klipp som finns på nätet, som visar hur han juckar mot en parkeringsvakt, är trots allt en bluff.
Rapporterna om Silvio Berlusconi, född 29 september 1936 i Milano, har under den senaste tiden inte direkt varit positiva. Dels har vi hans påstådda sexköp och allmänt förlegade kvinnosyn, dels har vi hans märkliga omdöme genom vänskapen med Libyens diktator Muammar Khadaffi.
Sedan har vi också det där klippet som funnits ute några års tid – och som nu åter blivit aktuellt efter den senaste tidens skriverier om Berlusconi.
Det ser ut att vara filmat med en mobilkamera och visar hur en person som liknar Berlusconi juckar bakifrån mot en parkeringsvakt som sträcker sig över en bil.
Medievärlden skriver nu att klippet, som upprört många känslor, inte alls visar Berlusconi utan att det kommer från en film.
Klippet är hämtat från filmen ”Bye bye Berlusconi”, från 2006. I den skildras Berlusconi av en porträttlik skådespelare vid namn Maurizio Antonini.
Så mycket kan kan sägas om Silvio Berlusconi.
Men just i detta fall går han fri från misstankar.

youtube::acVqHjMQFq4::

1 kommentarer

  1. Har bara sett bråkdelar av serien,men håller med dig Daniel,grundproblemet är geografiskt,Täfteå logen ligger i någonting som storsvenskarna söder om Gästrikland/Härjedalen Kallar ”Norrland”och då drar man igång skitpropagandan igen,aldrig är det någon som säger titta hur dom är i Götaland när Ullared spelas upp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *