85 personer på två timmar

Malin Lindberg, Hampus Råde och Liisen Lönnqvist är redo att prata om Folkbladet på Coop i Storuman.

Tisdag 22 november kl 16.05
Första dagen på vår inlandsturné är inledd.
Under två timmar pratade vi med 85 personer på Coop i Storuman.
I kväll är vi på plats i Folkets Hus.
Jag befinner mig just nu i Storuman tillsammans med vår layoutchef Hampus Råde och Liisen Lönnqvist och Malin Lindberg från vår marknadsavdelning.
Vi är ute på en tre dagar lång resa. I dag och i kväll är vi i Storuman. I morgon befinner vi oss på Coop i Vilhelmina klockan 13.00-15.00 på dagen och klockan 18.30-21.00 på Folkets Hus. På torsdag åker vi till Lycksele för samma procedur, 13.00-15.00 på Coop och 18.30-21.00 på Folkets Hus.
Syftet med resan skrev jag om på bloggen redan i går. Vi är ute för att presentera vårt förslag till en ny och fräschare upplaga av Folkbladet, mycket snyggt designad av just Hampus Råde.
I den nya tidningen lyfter vi fram länsnyheterna på ett nytt sätt.
Läsarnas åsikter är avgörande för hur tidningen slutgiltigt kommer att se ut i sin nya form och därför åker vi nu ut och träffar nya och befintliga läsare för att höra vad de tycker om vårt förslag.
Det första mötet hade vi på Coop i Storuman.
Vi var på plats under två timmar och hann prata med 85 personer, som alla gav värdefulla synpunkter på den omgjorda tidningen. De allra flesta var positiva, även om också somliga tyckte att tidningen är bra som den är i dag och tycker att en omgörning är onödig.
En klar majoritet av personerna vi träffade förstod dock till fullo syftet med omgörningen, det vill säga att vi även visuellt mer vill särskilja oss från Västerbottens-Kuriren och att vi i den nya formen och strukturen bättre kan lyfta fram nyheter från hela Västerbotten.
Nu laddar vi för att möta läsare även i kväll, detta på Folkets Hus i Storuman.
Vi ser fram emot en mycket intressant kväll.
För oss på Folkbladet står alltid läsarna i fokus. Därför är liknande möten så värdefulla och så oerhört roliga.
Följ med oss på resan genom att följa de ständiga uppdateringarna via vår tidningsblogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *