Stort grattis, Daily Print!

Daily Prints representanter var jublande glada på Berns i Stockholm i kväll. Dessa fem är några av hjältarna. Övriga hjältar var hemma i Umeå för att trycka morgondagens tidningar. FOTO: GUNNAR FALCK

Torsdag 11 oktober klockan 22.55
Ni som läser Folkbladets papperstidning är lyckligt lottade.
Den är nämligen tryckt av Sveriges bästa tryckeri.
I kväll prisades Daily Print under Tidningsutgivarnas branschdagar i Stockholm.
Daily Print vann klassen för tryckerier med en upplaga på upp till 100 000 exemplar.
Daily Print trycker även bland annat Västerbottens-Kuriren och Totalt Umeå, men det som gör mig extra glad är att Daily Print nu vann för sitt tryck av Folkbladet.
I kväll får tryckerigänget välförtjänta rubriker på folkbladet.nu och på vk.se.
Annars är det sällan det står i rampljuset, trots att det är värt att göra det ofta.
Ett bra tryck är förstås en grundförutsättning för en bra tidning och när Daily Print står för jobbet känner jag mig aldrig orolig. Gänget som trycker tidningen gör det när alla andra har gått hem. Det fixar, trixar och donar och strävar alltid efter bästa resultat.
Det här gänget är helt enkelt vinnare och jag kan bara säga stort grattis och ett stort tack för ett ständigt fantastiskt arbete!
Tryckeribranschen är i regel väldigt mansdominerad. Extra kul är det att det även jobbar en hel del kvinnor inom Daily Print. I juni inträffade för övrigt en historisk natt i tryckeriet. Då tryckte ett skift enbart bestående av kvinnor tidningarna, vilket jag tidigare bloggat om här.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *