Döds förklarad DÖ!

Ett rak ryggat riksting KD församling tog igår beslutet att kasta Decemberöverenskommelsen till papperskorgen och göra den dödsförklarad. Ombuden från alla län hade tagit vara påväljarna och sina medlemmars röster och fattade rätt beslut och jag förstår dom absolut med tanke på hur opinionen ser ut för KD i dagsläget.
Ett väldans bra beslut i många ögon och nu är det upp till moderaterna om dom vill fortsätta agera dörrmatta för regeringen eller om de skall agera likadant i budgetomröstningen.

Just innan Rikstinget beslutande om DÖ så var Stefan Löfven snabb att kommentera och tyckte att om man hade tagit hand på en överenskommelse så skall man hålla den. Patetiskt nog kan man nog tycka så kanske han skall hålla de få löften han har kvar som inte han har brutit. (än så länge)

Hela havet stormar åter igen för stackars statsministern och han är nu inklämd åter igen in i ett hörn där få utgångar finns. Rätt åt honom kan man ju faktiskt tycka men han får skylla sig själv och det blir bara värre.

Den rådande situationen vi har gällande invandringen är bortom all kontroll .
Man tror på största allvar från riksdagen att vi i kommunerna har ett buddha träd på bakgården där sedlar växer med obegränsade resurser är det verkligen realistiskt tänkande ?
I denna klämmande situation så föreslår denna vansinnes regering att vid behov tältläger uppföras till flyktingar.
Jag vet inte vars jag skall vända mig men Stefan Löfven du har som inte missat att Sverige ligger i dom nordligare breddgraderna ?nu infaller snart 6 månader vinter dock något kortare i de sydligare delarna av Sverige

Detta bevisar Socialdemokraternas och de andra partiernas syn för den delen gällande invandringen

Man struntar fullkomligt i hur värdigt mottagandet är i landet så länge man kan klappa varann på axeln och tycka att man är duktig och tro sig rädda världen på sin befolkning bekostnad

För mig som Sverigedemokrat som är både mån om människor och även realist så tycker jag tanken är bortom all kritik och
du Stefan Löfven borde omedelbart avgå från den tron du icke är värdig att besitta!
Och den Regering som sitter vid ditt bord borde packa sin väska och gå hem och inte komma tillbaka till maktstolarna!!

Du är inte min Statsminister! (Punkt)

Mvh Eric Axelsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *