Angående regeringens skobyte

 


Länk här nedan!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22578000.ab

 

Jahapp då byter regeringen fot igen.

När skall man hålla sitt ord och börja göra verkstad av det som samhället kräver? till exempel: bostäder, en förbättrad integration, i bästa fall som SD vill påbörja assimilering process och ge en chans dom som nu har kommit som verkligen behövt fly att komma in i samhället och bli en del av det svenska samhället?

Mest av allt så hjälper denna regering lite mindre än 2 tiondelar av en procent (0.16%) av alla 60 miljoner som är på flykt.

Dessa som verkligen behöver biståndet vänder samtliga partier utom SD ryggen till.

Man skall inte tro att det är bara dessa 60 miljoner som är just ”bara” drabbad utan det finns en herrejössans massa länder som behöver humanitär hjälp. Där pratar vi inte miljoner utan miljard omfattning av individer som behöver humanitära hjälpmedel.

Man kan inte hjälpa alla oavsett om man har världens stabilaste ekonomi.
Men man kan och egentligen ”BÖR” dra sitt strå i stacken och hjälpa så många man kan och just regeringen och tidigare regeringarnas strategier har varit bara för usla och en fis i rymden jämfört vad man kan ha gjort om man bara hade lagt sina kort rätt i första stund!

Men för de ”SKALL” man inte sätta sitt land och rike i pant för klappa sig själv på axeln och tycka sig man är duktig och solidarisk. För det är inte varken regeringen eller de andra i ”7klövern

Avgå eller gör om gör rätt.

SD 2018

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *