Dåliga filmer med Matthew McConaughey

Matthew McConaughey. En gång ett namn som gick att trycka på bioaffischer, nu begravd i ett träsk av sämre sortens romantiska komedier. Här är listan över Matthew McConaugheys sämsta filmer.

1. Flickvänner från förr.
Forumlär 1A för en romantisk komedi blandat med Dickens ”Scrooge”. Två berättelser som körts alltför många gånger blir en endda vulgär, ful och korkad soppa med Matthew McConaughey i huvudrollen.

2. Fool’s gold
Matthew McConaughey i en förvirrad, långtråkig romantisk komedi som även har stänk av Disneys äventyrsmatiné. Outhärdlig.

3. Wedding Planner – Bröllopsfixaren
Matthew McConaughey och Jennifer Lopez i huvudrollen. Så mycket mer av innehållet minns man inte fem minuter efter filmens slut.

4. Surfer Dude
Handlar om en tillbakalutad sufartyp som hamnar i knipa och måste sälja sin själ till djävulen. Typisk för den smörja som Matthew McConaughey hållit på med på senare år. Vill han inte ha bra roller eller får han dem inte?

5. Drakarnas rike.
Herreguuuud, så långtråkigt.

6. Hemma bäst
En kvinna (Sarah Jessica Parker) måste dra och triskas med tjejtjusaren och latoxen Matthew McConaughey. Lättare än luft.

7. Juryn – a time to kill
Så här i efterhand är det lätt att konstatera att ingen av filmatiseringarna av John Grishams bestsellers blev riktigt bra. Bok blir film utan att passera klipprummet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *