Animerade smådrakar

Little_Dragon.jpgNu har den släppts för världens öron, Gorillaz ”Plastic Beach”, där ett par av de snyggare spåren gästas av Göteborgsbandet Little Dragon. Och det är med ett något oväntat sound de gör det, soft och melodiskt stämsjungande. Duetten ”To Binge” är i sin Pete Doherty-enkelhet inget annat än utsökt.

Med svensk-japanska Yukimi Nagano i spetsen (som också sjungit med bland andra Koop och pojkvännen José Gonzalez) har electrogruppen fått stor uppmärksamhet både nationellt och internationellt, inte minst bland sina kollegor. Nu följer en turné i Staterna där de spelar med Gorillaz på Coachella-festivalen i Kalifornien 16e april.

Albumet ligger på Spotify: Gorillaz – Plastic Beach

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *