Den som väntar på något gott väntar på Steve Mason

De senaste månaderna har de ramstarka skivorna avlöst varandra i tät följd. Och blickar vi framåt ser det lika ljust ut: själv väntar jag otåligt på forne Beta Band-sångaren Steve Masons kommande soloskiva ”Boys outside”. Den kan, jämte The Radio Depts ”Clinging to a scheme”, mycket väl bli vårens skönaste ljudspår.

Och tecknen pekar minsann i rätt riktning. Fjolårets singel ”All come down” var utmärkt och ett par utlagda demoversioner av albumspår befäster det goda intrycket. Mason har släppt solomaterial förr (under pseudonymerna King Biscuit Time och Black Affair), fast ”Boys outside” lovar att bli något betydligt större. Det är kanske orealistiskt att hoppas på samma knock-out-effekt som Beta Bands tre första EP – men drömma går ju alltid…

Lyssna på smakprov från skivan här

Fotnot: ”Boys outside” släpps den 3 maj.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *