Småvarmt och ordlöst

Någon som är vaken? Ok. Då vi kvällsmacka med ett glas mjölk, sen gräver vi fram våra spikmattor ur garderoben och radar upp ett kortfattat avslappningssoundtrack bestående av följande:

1) Little Loud – ”November”.  Lite såndär musik som Prince kanske skulle ha låtit om han saknat extroverta personlighetsdrag och trivts bäst med att sitta under en korkek och programmera sin trummaskin. (Länk).

2) Caribou – ”Lalibela”.  En luftig men ändå stunsig musikstund från sluttampen av Caribous stilfulla album ”Swim”. Lite röst slinker med, men den håller sig långt bak i kulisserna.  (Länk), (Spotify).

3) Lone – ”Waves imagination”. Den här vet jag inte mycket om. Men jag gillar stämningen, och att allting känns väldigt mycket förankrat i en halv-gammal tid då man fortfarande på fullaste allvar använde kassettband, men också brände cd-skivor och laddade ner enstaka mp3-filer från internet. Skön liten röstsampling. Från i fjol. (Länk), (Spotify).

4)  Beem – ”Threads”. Vågar man hälsa till en vän? Jo jag gör det, och låter härmed Umeås electro-elegant i exil föra lyssningsstunden i hamn. Albumet ”Peel” finns för fri nedladdning här – bara en sån sak. Den som hellre lyssnar i Spotify trycker till här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *