Steffo Törnquist gör bort sig


Seriealbumet är bland det roligaste, smartaste, mest insiktsfulla jag läst på länge och handlar i kort om den heterosexuella kärlekens (framförallt kärleksförhållandets) historia, och den borde alla läsa. Hon har gjort research också, imponerande nog.
Nåväl.
Hon sitter där i nyhetsmorgon på fyran och Jenny Östergren ställer vissa frågor, säger hur mycket hon gillar boken och så vidare. Steffo sitter och stirrar. Jag undrar om han är full? Eller så otroligt ointresserad av gästen och ämnet att han helt enkelt inte orkar göra sitt jobb. Det kryper i hela kroppen på mig, och jag ser på Liv Strömqvist att hon inte riktigt vet hur hon ska förhålla sig. Hittade en blogg som beskriver detta mycket bättre än jag. Läs här, där finns också länken till fyrans Steffo.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *