Honungsfällor…


Men det här ordvalet, ”honey trap” – what’s up with that? som Jerry Seinfeld skulle säga. Wikileaksmannen – ”internetaktivisten” – Julian Assange är anklagad (eller inte anklagad längre, jag orkar inte hålla reda på vilket) för sexuella övergrepp och då har ordet ”honey trap” (honungsfälla) dykt upp i media. Det vill säga att Julian Assange har lockats in i en ”sexfälla” av en kvinna. (av CIA?!) Det är inte hans skuld eller oskuld som jag är intresserad av utan ordvalet. Honey trap är ett solklart fall av könsrollshyllande! Mäns sexuella drift är så stor, de KAN bara inte står emot. Kom inte och säg att det är feminister som kallar män för djur, de gör alla andra precis hela tiden.

1 kommentarer

  1. Om reportern är bättre påläst finns ingen tvekan i att män utsätts för honungsfällor löpande. I Umeå har vi bl.a. centrum mot våld som utsätter män för dessa övergrepp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *