Med risk att bli tjatig

Ibland riskerar man att bli tjatig.
Men när ens favoritband, en av Sveriges finaste rockorkestrar, släpper ny musik kan man inte låta det gå obemärkt förbi.
Jag talar om The Soundtrack of our lives som i höst är aktuella med en samlingsskiva. 15 år har gått sedan Göteborgsbandet bildades och nu har Ebbot och de andra valt ut sina bästa låtar till skivan ”Golden greats nr. 1” som släpps 24 november.
Som brukligt är har också TSOOL låtit inkludera en ny låt till denna samling. ”Karmageddon” heter den och vittnar om att bandet är i fortsatt god form. Precis som på senaste skivan ”Communion” visar också ”Karmageddon” att sextetten tar ett steg tillbaka till det sound som utmärkte dem på 90-talet.
Det är välkommet. Och fortsätter TSOOL på det här sättet får jag snart anledning att tjata om dem igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *