Eagles till Sundsvall

Daniel Nordström, 19 januari kl 14.25
Legendariska Eagles ger en enda konsert i Sverige under 2011.
Detta i Sundsvall 17 juni.
Eagles, det vill säga Glenn Frey, Don Henley, Joe Walsh och Timothy B. Schmit, ger sig nu ut på världsturnén ”The long road out of Eden world tour”. Det enda stoppet i Sverige sker i Norrporten Arena i Sundsvall 17 juni.
De 20 000 biljetterna släpps 25 januari.
– Det här är det största jag hittills har gjort. Eagles fyllde Globen två gånger 2008. Jag räknar med ett fullsatt Norrporten Arena och ännu en folkfest till Sundsvall, säger konsertarrangören Anders Tjacka i ett pressmeddelande.
Eagles firar 40-årsjubileum i år. Bandet har under årens lopp sålt över 120 miljoner album och legat etta på den amerikanska singellistan hela fem gånger. Bandet har också vunnit sex Grammy-awards genom åren.
1998 blev Eagles invalt i Rock and roll hall of fame.

youtube::1ygI3BZxdCY::

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *