Krossa alla fönster


FOTO: PER KJELLÉN/SVERIGESRADIO.SE

Jag gillar hur Umeå Open har höjt ribban med sina senaste artistsläpp. Själv är jag väldigt taggad på att få se Maskinen. Äntligen. Jag missade dem på Brännbollsyran förra året. EN Maskinen-låt har jag sett framföras live. Afasi & Filthy gjorde det som en kul grej när ”Alla som inte dansar” var ny och väckte anstöt med sina våldtäkts-anklagelser. Bra tryck. Nya singeln Krossa alla fönster är väldigt lovande också.

Herbert Munkhammar (Afasi, Ansiktet) och Frej Larsson (Slagsmålsklubben, Far & Son), som blivit hyllade av bland andra Fredrik Strage, sticker ut från mängden i sin genre. Och det gillar man ju. Sedan är ju Frej i en klass för sig, döma från de klipp som finns på YouTube. Här är mina bästa, en halv minut in: ”Guuud vad ni är jobbiga.” – ”Vafan håller du på med!?”, tätt följt av SOS Gute.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *