Dexys är på gång. Äntligen!

youtube::KAzn3vOfkzY::

 

För en del band går det långsamt.
För andra går det ännu långsammare.
Sedan har vi Dexys Midnight Runners.

Det var 27 år sedan deras tredje och senaste album gavs ut. 27 år! Nu är det dags igen. Sådant har sagts förut men nu har de spelat in, mixat och jobbar på omslaget. Det låter som att det kommer att ske!

Nu har det ju inte stått alldeles stilla under de här 27 åren. Kevin Rowland har gett ut två soloalbum, varit på comebackturné med Dexys plus att Dexys gett ut två nya låtar. Och det är de där två nya låtarna plus den fantastiska spelningen på Cirkus som gör att jag hoppas på Dexys Midnights Runners nya skiva ”One day I’m going to soar”. Till dess lyssnar jag på de två minuter de släppt och känner mig nöjd med livet.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *