Läs Deportees e-bok

Niclas Holmlund, 16 februari, 23.30
Har du en smart telefon eller en läsplatta? I så fall kan du ta del av Deportees e-bok till skivan ”Islands & Shores” gratis.
Det är förlaget Telegram som bjuder på e-boken och för att läsa den skickar man ett mejl till dem (info@telegramforlag.se). E-boken innehåller bland annat bandmedlemmarnas tankar kring låtarna och arbetet med dem, fotografier av Elin Berge och ackord samt länkar till videos och musik som inspirerat till skivan.
Själv tycker jag Peder Stenbergs förmuleringar kring låten ”Future shocks” är väldigt läsvärda och att den avslutande gruppbilden har något mycket fint och kollektivistiskt över sig. En värdig avslutning för ett värdigt album.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *