Guld till First Aid Kit

Niclas Holmlund, 20 februari, 10.35
Efter Björn Ranelids framgång i Melodifestivalen är svenskarnas smak och känsla för musik åter under debatt. Men det finns också ljus för dem som ser lördagens resultat som ett kompakt mörker. Som att svenska folkduon First Aid Kits fina skiva ”The Lion’s roar” har sålt guld, det vill säga mer än 20 000 exemplar. Något som vittnar om att det finns många som uppskattar bra musik också.
Undertecknads recension av ”The Lion’s roar” hittar du här. Att sätta högsta betyg är alltid ångestframkallande för en recensent men i det här fallet är jag glad att jag gjorde det. Skivan blir nämligen bara mer njutbar för varje gång jag hör den.
Och missar systrarna Klara och Johanna Söderberg när de spelar på Made i Umeå i vår, nej, det gör jag inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *