Mauds sanning

I onsdags var det nypremiär för SVT:s intervjuserie ”Min sanning”. Först ut var en pratglad och slagkraftig Jan Guillou. Intervjuade gjorde duktiga Cecilia Bodström, till vardags chef på P1. Kommande avsnitt har dock potential att bli en framtida klassiker. Gäst? Kvinnan som personifierar just ”Min sanning” – Maud Olofsson.
Ett tänkbart intervjuscenario:
Brister?
-– Moi, aldrig!
Men du måste väl ha några svaga sidor?
-– Svaga sidor? Vad pratar du om?
Något du ångrar?
– Vad skulle det vara?
Hur ser du på ditt ansvar för att Centern riskerar att hamna utanför riskdagen?
– Inget alls. Jag var Centerns bästa ledare. Det står jag för.
Hur skulle du beskriva din roll i regeringen?
– Ja, var ska jag börja? Vad var inte min roll? Har du glömt min badtunna? Jag VAR ju Alliansen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *