Att jaga pulstoppar

Jag delar in musik i två huvudkategorier, sådan som är bra att cykla och springa till och sådan som man kan andas långsammare med. Möjligtvis inte en helt korrekt genrebestämning men för mig alldeles lysande.

I kategorin som ackompanjerar mina pulsslag, andetag och svett är det något oklart vilken den minsta gemensamma nämnaren är. För det handlar varken om BPM, musikstil eller huruvida det är traditionell dansmusik eller ej. Kanske mer om hjärta och passion, mixen mellan långsamt och snabbt. Där finns i alla fall två nya stjärnor. Petter och Daniel Adams-Ray med ”Håll om mig” och Oskar Linnros med ”Hur dom än är”. Lägg in i dem i era träningsplaylists. Garanterar att det kommer hjälpa er framåt.

2623755_520_292

Har ni Spotify så lyssna: här och här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *