NM-samling

Imorgon börjar Meråkers årliga NM-samling. NM går i år på Granåsen i Tr.Heim och startar just 31 januari . Passar perfekt för mig med lite teknikträning och öppna diskussioner om allt…

Jag och Lars drog till Selbuskogen skisenter igår för ett tur-renn på 25km.. Starten låg på ca 300 m ö h och första 10km var uppför (typ) och högsta punkten på banan var just efter 10km ca 660 m ö h.. Sista 15km var ner tillbaka till starten.

20080120074.jpg

Jag kände redan i starten att mina skidor gled oväntat dåligt och drog till med slutsatsen att dunka direkt från start… Jag fick en lucka men Lars jobbade sig ikapp sin vana trogen och efter 5km höll jag på att få världens chock, för det kändes som vi hade åkt dubbla sträckan. Vagn efter vagn kopplades på bakifrån.. Jag blev långt efter i mål, men jag ska vara glad för att jag tog min i mål överhuvudtaget. Blev helt knäckt av någon anledning. Ett zombie-lopp utan tvekan.

Det verkar som det blir 3 eller 4 Meråkerstjejer i Norges U23-VM lag. Bra utdelning.

/Otto

2 kommentarer

  1. Hallais!

    Dere imponerte ikke spesielt under Jøvrarennet gutter.. Stå på videre å klink t i noen fine skirenn. Vi stiller til duell ved en senere anledning hvor som helst..

    Mvh Skiraffens og NTNUI`s Helter
    Peder, Einar, Ole Ivar og Ove

  2. Jag tar gärna revansch ska ni veta.. Bra jobbat under rennet i vert fall! Så där knäckt är jag inte nästa gång, jag lovar. /Mvh Otto

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *