Torsk pa Tallinn

Det blev an ok dag men inget mer. Fick bra FIS-poang och det var kul att aka! Banan var valdigt platt. Jag valde att kora utan faste och staka de 7 varven pa den 2km langa banan. Fick starta med de samre akarna i slutet sa jag fick ingen bra rygg. Men jag tog tag i mitt och gorde allt for att halla ett bra tempo och samtidigt halla ratt pa varven. Svenska teamet pa plats var inte till sa stor hjalp, fick inte veta nagot under loppet. Slutade till slut 43a, 2min och 59s efter. Svart att veta hur bra det var nar man inte tavlar mot dessa nationer i vanliga fall plus att banan var valdigt speciell. Men det ar bara att trana mer for det ar langt till toppen, for langt…

Aker hem imorgon vid fyra estnisk tid. Flyger alltsa fyra och landar i Sthm fyra. Ska nu till Skelleftea for att jobba i nagra veckor pa strokeenheten. Ska bli skont att fo komma till riktiga spar pa vitberget med riktig sno!

/Klas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *