Hoppas inte på Moraxella catarrhalis

Har varit nära att bli förkyld i veckan. I torsdags bytte jag ut skidträningen mot att gå på lina. I går var jag nästan helt bra och körde två pass. Men idag då jag tänkt att tävla i Byske så känner jag lite i näsan igen. Var nyss på vitberget och bombade i åtta minuter för att testa men maskinen är inte 100…

Tråkigt tråkigt. David x 2 skulle vara i Byske och det hade blivit en rolig tävling. Får nu se om de blir den äldre David Flink eller den yngre Hedlund som tar hem det…

Tråkigt Erik med Catarrhalisen. Skulle varit kul om Skellefteå haft två som åkte runt slottet. Du kanske borde dra till den där superläkaren i Norge där snart hela skidsverige varit och blivit botade. Anton du kanske borde dra till den där undersjukgymnasten i Umeå som fixar det mesta eller ta ett riktigt snak med Mattias (som kan allt) på utbildningen.

Tror inte jag blir sjuk. Har Colizin (som jag nu borde blir sponsrade av efter denna reklam) som brukar fixa det mesta. Vasaloppet är ju bara några pass bort och där ska det bara gå fort!

Haré

/Klas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *