Kjempedag på fjellet

Storlirennet blev en succé i år. Nästan 1000pers startade i ett grymt härligt vårföre. Södergren var starkast och vann en spurt(!) mot Morten Eilifsen.

Mina korkhandtag håller inte måttet.. Det är ju skandal tamejfan. Nu dröjde det 2km innan mina reservstavars korkhandtag på höger stav gick rätt av på mitten.. Varför kan dom inte gå av på träning istället? Jag fick hålla i korken allt vad jag hade i en mil innan jag fick en ny stav. Men kroppen och skidorna var bra idag så jag kunde åka upp mig på slutet lite. Men jag bommade klungan med Hetland bl.a. med ca 15sek och kom aldrig ifatt dem igen.

Grymt härligt skidföre och fint väder. Sen hade Lars Ljung ett historiskt musikframträdande innan prisutdelningen, med bl.a. Frode Estil som gästbasist och Tor-Arne Hetland som gästvokalist, det var hysteriskt bra! Men att Södergren och Charlotte inte orkade vara på prisutdelningen var lågt. Jag vet inte vilka skäl dom hade, men det känns lite fel att bara sticka tycker jag.. Men dom åkte riktigt fort!

Petter Northug blev trea, Frode Estil fyra och Daniel Rickardsson åkte bra och blev femma. Vårtävlingar i fint väder är det bästa som finns. Gratis hamburgare till alla tävlande i målgång! Jag åt 2.

Nu drar vi till Åre i en vecka på alpinkurs, sen blir det fjälltoppsloppet på lördag.

/Markus

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *