Silly season..

Det har inte gått min väg på slutet av säsongen riktigt. Vaknade upp i Bruksvallarna med huvudvärk och lite hängiga symtom efter en härlig alpin skolvecka i Åre. Men jag sket i det och ställde ändå upp och det gick segt.. men inte sjukligt tungt utan bara segt. Efteråt var både jag och Rickardsson som vrak, men festligheterna på kvällen missade vi inte! Var helt säker på sjukdom efteråt men ännu har inget hänt..

Pratade i telefon med ”Eilif” efter loppet och han var helt lyrisk över Södergren. Han hade aldrig varit med om att någon åkt så fort som Södergren gjorde, för han försökte verkligen hänga men blev ”stokk-stiv” redan efter 5km. Han fick en chock över att någon kunde åka så fort. För Södergren måste vara världens bästa våråkare.

Efter loppet kom Per-Åke Yttergård från skidförbundet och sade glädjande att Skidförbundet och Umeå Universitet bestämt sig för ett framtida samarbete. Men det skulle finnas möjligheter redan nästa år! Men jag vet fortsatt inte hur jag skall göra nästa år, för det är mycket som skall falla på plats först. Men det är kul att höra att det ljusnar i norr!

Men just nu måste jag köpa telemarkutrustning till nästa år.. Crispi, K2, Komperdell och Rottefella känns som stabila märken.

/Markus

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *