Tid att fundera kring allt

Hade en riktigt jobbig vår med allergier och konstigheter och var i dålig form under sommaren ända till början av hösten egentligen, men från augusti till november höll jag bra tryck i träningen och hittade min hittils bästa träningsbalans jag någon gång haft. Försäsongen på snö var annars inte som jag tänkt mig, för jag ville gärna åka fort hemma i Skellefteå i december men troligtvis var det en kombo av mycket träning och träning efter en sjukdom som slog lite fel. Men med facit i hand så gjorde det kanske att jag fick jag en fin form hela januari och februari istället, en tid på året jag alltid tidigare haft en svacka på.

Det som känns bäst är att lyckas prestera bäst när jag verkligen gällde som mest för mig. Var i fin-fin form i mitten av februari då U23 VM skulle köras, men gjorde först ett kanonlopp i Sundsvall alldeles innan avresa och sedan gick det fantastiskt bra på 30km fristil under U23VM. Träffade perfekt i uppladdning och förberedelser därborta på den höga höjden. Men det som ändå avgjorde i slutändan var att jag litade till 100% på upplägget.

Det ska bli kul att sammanställa Skellefteås resultat denna vintern. För det har onekligen gått bra, nåt annat kan man inte säga.

Åker till Kina den 23 Maj på Summer ski sprint i 10dagar.. ska bli fantastiskt kul! Innan dess ska jag vara ordentligt igång med träningen igen. Vill starta på en högre nivå än jag gjorde ifjol.

Öyvind Sandbakk håller dagliga föreläsningar i Meråker, som ger rum för egna funderingar och tolkningar, inget rätt eller fel här inte. Intressant.

/Markus

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *