6:a på första Etappen

Vad? Summer sprint tour i Kina

Vart? Changbai Mountain, nära gränsen till Nordkorea. 

Changbai mountain ligger på nästan 1700m och kvalet kändes hemskt tungt, jag trodde aldrig jag skulle vara 5:a. Det kändes som ett skämt när jag fick veta kvalresultaten.

Kvartsfinalen gick fint, och jag gled in som 2:a. I semifinal fick jag 6:e startspår (av ngn anledning) men drog mitt livs start och stack ut som 1:a, men jag var alldeles för schysst och släppte förbi mig för mycket folk innan mål. Men vår semifinal gick väldigt fort så jag kom till A-final på tid. Det var fina saltade spår, som bara blev hårdare desto mer det regnade..

I A-final han jag åka 1meter innan jag föll då jag och Jari Joutsen krokade samman. Jag slängde mössan i ösregnet och försökte jaga, jag kom ikapp men var rökt på upploppet och blev 6:a.

Vi har haft en grym vecka i Kina hittils, allt har fungerat perfekt. Vi inledde i Beijing i 4dagar och turistade.

Vi drog av ett hårt löppass för 2 dagar sedan som knäckte mina ben totalt.  

Björn Lind vann knappt före Anders Högberg. Högan var grymt stark idag.

Imorgon är det ny tävling.

/Markus 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *