En tuff dag


Det blev ett riktigt segföre idag på Malmstråket, -14 och lite nysnö i spåren. Spåren var fina tycker jag men fick höra ett och annat från ”kraftstavarna” som aldrig verkar lära sig, trots att de varit med ett bra tag nu. Har det kommit 50 cm snö så borde man kanske inte ska åka med små trugor. Jag satt på fina stora REX-trugor som jag tog ut från lagret 🙂 . Sista milen var dock körd med pistmaskin och där var det knallhårda spår.
Blev dock en väldigt tuff dag. Kroppen var inte alls som i Åsarna förra helgen och efter lite för mycket fäste gick skidorna onödigt tungt, men gick på vilja. Efter att jag slitit hund i spåret före Peter S och blivit ikapp-åkt av Tingelöf så lyckades jag få en lucka i banas enda backar just före mål. Dock visade det sig att luckan var för liten då Tingelöf gled ikapp mig in mot upploppet. Det blev en sjukt tuff spurt där jag tog i mer än jag hade kraft till. En pjäxa eller något gjorde mig till segrare innan jag stupade i mål. En super-skön seger!

Åker nu ner till Mora på torsdag där jag ska ladda med Bryntesson inför Vasan.

//Klas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *