För överlägsen


För mig var det som för mackan. Lördagen kasst och söndagen bättre. Men även om det var stabilt med 4 av de 5 första från SSK så var Högan fööör långt fram. Men jag var då sämst av alla, speciellt när Tor och Högberg började köra på. Tappade först och föll sedan i nästa smala backe uppför, sinkade då tråkigt nog också Westerlund från Piteå. Men vi jobbade hårt och tog in 10 s på Jocke och Mackan den sista kilometern. Kändes som ett sprint-långlopp. När man började bli överpigg som man kan bli så var det mål. Men känslan är bra inför 5-milen i helgen.

Vill också be om ursäkt när ”någon av oss” i SSK råkade stå lättklädd utanför omklädningsrummet. Det kändes som det var omklädningsrummet men tydligen var det en korridor. Förlåt K Skog.

/Klas

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *