Undvik att krocka med varandra

Bra med två tävlingar i helgen, även om lördagens DM-lopp nog var en av mina sämre insatser.
Söndagen blev roligare, Skatamarksloppet är roligt! Inte konstigt att Jauhojärvi vunnit 8 gånger eller nåt liknande.

I år blev det inte riktigt lika spännande som förra året, då det blev spurt om segern. Super-comeback-ande ”Högan” sprang ifrån oss efter drygt halva loppet. Men det var ju en mycket stabil laginsats med 4 av de 5 första från SSK.

Nu laddar vi för SM-stafetten. Förhoppningsvis ställer SSK upp med 2 lag i Åsarna. Förra året blev vi 6:a efter en helgjuten insats. Blir vi topp-6 i år igen är det en ännu större skräll, då är det respekt! Men det skall köras om det först.

Det är få lopp kvar. Sorsele-Storuman krockar bort med Sverigecup i Piteå. Fjälltoppshelgen krockar med både Hattrennet i Hattfjelldal och Kungsledenrännet. Det är ju skandal. Kungsledenrännet och Hattrennet går dessutom i grannbyar!

Nä, värna om dom sköna lopp vi har, krocka inte bort dem. För det kryllar inte med skidåkare direkt.

/Markus

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *