Leden och krampen

Berglund lyckades bäst på Kungsledenrännet, tillsammans med Cathrine vann han mixklassen. Klas var typ förkyld och fick avbryta efter någon kilometer, bra att ställa upp för Mackans skull i alla fall, som sedan åkte allena in i mål.

Jag och Jocke fick släppa Ferry/Jonsson direkt. Sedan var vi med och kämpade om andraplatsen(verkligen!!!!!) i drygt halva loppet men sedan krampade jag. Som tur var var Jocke schysst nog att ta mina skidor som gick lika dåligt som på femmilen i fjol, känns skönt att han gav mig klartecken att skylla på skidorna iaf. Vi gick i mål som fyra efter att hela, ja faktiskt, min kropp krampat, svagt av mig men Jocke kunde nog ha knäckt de flesta i lördags…

I år kring 60 lag, nästa år lär det närma sig 100 lag med tanke på att vädret var bra och att ryktet kommer att gå..

/Tor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *