Den som väntar på någott..

Nu, nu är säsongen slut. Trodde att Kungsledenrännet var slutpunkt men i och med att Skadeförloppet i Umeå gick på kvällen på lördag fanns ju möjligheten att deltaga. 4 km skate, 4 km stakning och 3,5 km löpning stod på programmet.

Ett dussintal deltagare stod på startlinjen på Nydala. Jocke drog, oväntat, på under skatedelen. När stakningen tog vid ökade jag upp frekvensen och fick en lucka till de övriga. Löpningen var spännande, när man inte har en aning om vars i Umeå man är, men som tur var fanns det krit-pilar efter cykelvägarna och det blev bara att bevaka ledningen.

Äntligen kom säsongens första seger, i den sista skälvande minuten. Och kanske kan man säga att det var säsongens första också…

/Tor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *