Sommaren som varit

Själv gillar jag inte att sitta inne vid datorn under sommaren så därför har blogginläggen uteblivit.

Sommaren har varit härlig. Har nästan kört i linne och shorts varje pass. I slutet av juni under den varmaste veckan drog jag igång ett 5 dagars-läger i Skellefteå. Vi var 9 åkare som mest och det blev många bra pass. Efter lägret slut på fredagskvällen åkte jag och Tor ner på stan och jagade plankare på stadsfesten. Det gick bättre än väntat…

Under juli drog jag ner till Lofoten och besteg några fina toppar. Tyvärr bidrog Norges fuktiga luft till en förkylning (Tors teori). Den varade en dryg vecka och det andra Skellefteålägret blev inställt. Veckan efter kom jag dock igång till Skellefteås augustiläger. Dock var uppslutningen dålig då både Tor och Jocke var sjuka. Men jag och Anton tränade på bra själva. Under veckan planerade vi också in höstens läger i Kittelfjäll. De två sista åren har vi varit i Kittelfjäll under hösten och de lägren har gett många slitna ben och roliga minnen (och filmer). I år kommer vi att vara där från 30 sep. – 4 okt. Lägret är öppet för andra seniorer och vi tror på Pite- och Umeå-åkarna. Anmäl er senast den 15 september.

I sommar har också både Markus och Erik bytt klubb. Markus Ottosson som är med i ”skidblogg-gruppen” byter till Umeå och Erik Berglund till Lycksele. När det kommer till träning och läger kommer vi dock att köra på som tidigare.

Avslutar med lite bilder från Lofoten:


img_13061.JPG

img_1271.JPG

img_1255.JPG


img_0901.JPG

img_0887.JPG

img_1303.JPG

img_1466.JPG


img_0962.JPG

img_1011.JPG

img_0854.JPG

img_1482.JPG

/Klas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *