Topp tre konkurrenter

Vi har haft lite trögt med uppdateringen av bloggen, som Klabbe nämnde i ett inlägg nedan. Vi misstänker därför att vi kan ha tappat besökare till andra liknande bloggar. Här följer en topp tre-lista på våra, förmodade, största hot när det gäller vår genre:

 3. En av de mest lästa i genren och som av olika anledningar bör vara med på listan, dock inte självklar ska sägas. Har feta sponsorer. Verkar kunna en hel del om träning, förmodligen mer än SSK:s sammanlagda kunskap:

Numero drei

2. Det verkar som att den här bloggaren är utomlands stora delar av året. Troligen också kring trakter på hög höjd. Liksom bloggaren som beskrivs nedan används videokamera, dock kanske mer ofta än bra:

Numero zwei

1. Vår farhåga har blivit sann, här finns en ivrig bloggare som inte tvekar att ta fram videokameran, mobilen i detta fall, för att berätta om dagens övningar och som dessutom verkar ha tävlingsdjävulen i generna (Tips: videobloggarna finns under kategorier och sedan vblogg):

Numero eins

/Tor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *