Sundsvall Leverearer…….

Vilken toppen helg, kom till Sundvalls vid 15 tiden, sol å varme, först på programet var att kolla på Giffarna mot ÅFF i fotbollsallsvenksan.  Det blev en målrikmatch 3-3, kan inte annat än att vara nöjd.

Sen vi 20 tiden var de att ta sig intill Gatufesten, glada folk överallt.  Träffade många umebo, sonen och dotter fanns med nånstans.

Många matställarna, svårt att välja vad man skulle äter, till slut blev de lite Asien mat, satt jag för mig själv kollade på alla glada folk, alla ålder och åt gott. Väntade med spänning på Sean Paul som skulle uppträder vid midnatt. Men innan dess skulle Hoffmaestro hålla igång publiken, fick en kort stund med min Natalie som sa Pappa du komma inte tycker om dom så mycket men du kan lyssnar iallafall. Jag blev helt klart imponerade av denna gruppen, vilken show, hur bra som helst, sen vid midnatt kom Han på scenen Mr Sean Paul, man kände sig hemma med alla kända låter men måste säger att Hoffmaestro var mer den uppträdande för kvällen, och ett mycket bra kväll blev de.

Hoffmaestro på scene……

Då var de dags att tänker på resan kvar till Stockholm, men hade ett lite problem med att hade nästan ingen ström i mobilen, så åkte jag till Max och satt mig där, vilade, drack flera koppa té och laddade mobilen samtidigt. Vid 03.30 körde jag iväg mot Stockholm. Jag kom till Tönnebro vid 05.45, då blev Svartamannen lite trött så de blev att stanna där och sova några timmar i bilen. Vid 09.30 blev de en kopp kaffe (ni som känner mig vet att jag drick inte kaffe – usch) för att vaknar till livet sen in i bilen och iväg till Stockholm. Jag kan säger efter den kopp kaffe var jag som en ny människor, jag kom framme till LG54 strax efter 12.30. Alltid kul att träffa min vita bror.

De blev en snabb lunch för jag skulle iväg och träffa min englishkompis Kevin Spies med sin son occh kolla på Aik-Häcken på Rasunda Stadium. Första gången jag är på Rasunda i mina 25 år i sverige, de blev en bra match, 4 mål, mycket chanser, hyfsat bra spel och Aik vinst. Då blev de snabbt tillbaks till LG54 för jag var bjudan på middag med hela famlijen Skoog.

Go mat, med en underbar familj, ett underbart avslut till en underbar helg.

Dagens Låt  Hoffmaestro – ”Highwayman  http://www.youtube.com/watch?v=fvnmb6JkFyg

Bless……

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *