See what i´m missing…..

Hej gott folk, de var ett tag sen. Har haft lite fullt upp. Men två viktiga händelse sen jag sist bloggade. Först har sonen flyttat till en lägenhet på Teg som jag och Natalie ihop med svärföraldrar har haft fullt upp med att hjälpa Timothy kommer på plats. En jätte trevlig och mysig boende..

 

Nice n Cosy På Teg……

Sen som alla vet 18 Augusti började Världens Mest Spännande Ligan igen, Englands Premier Leauge, de gå inte missa matcher på helgerna och ibland mitt i veckan eller när dom spelas. Så underbart…

http://www.premierleague.com/en-gb.html

Hemma i England är de en stor helg kallas för Bank Holiday. Denna helgen är det Notting Hill Carnival, en upplevelse för livet, ett måste, oj vad jag saknar den, de har allt, god musik, gott mat & drick, folk dansar på gatan, folk skrattar, folk har otrolig kul. Ska visa lite bilder…….

Underbara bilder, nu fattar ni vad jag menar, See what i´m missing……

Dagen Låt – Afro Beats 2011 Mix                                     http://www.youtube.com/watch?v=hCYYm2HeF08

Bless…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *