The Big Five 0 !!!

Hej Allesammans.

Igår fyllde jag 50år.

En vanlig måndag tyckte jag men till andra tyckte dom att de var en special dag.

Under dagen fick jag otrolig många trevliga och fina gratulationerna, Jag blev bjudna på lunch av några kompisar, sen vid 15 tiden hämtade jag min dotter Natalie från hennes praktikplats, vi shoppade lite, sen var de snabbt hem till Holmsund, snabb dusch, ombyte, sen tillbaka till stan vars mina underbara barn skulle bjuda mig på middag på Allstars.

 

 

En underbar, mycket trevlig och mysig middag. Vill tackar mina älskade barn Timothy & Natalie plus Timmy´s jätte fin tjej Ellen för en underbar kväll.

Dagens Låt – Bracket – Yori Yori                                   http://www.youtube.com/watch?v=lDWUopXNdoY

Bless…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *