Laddar batterierna

I helgen laddar jag batterierna. Jag är gamer och har väntat i många år på Diablo III. Nu är det släppt och kvällarna ägnas åt att spela tillsammans med maken. Det är väldigt avkopplande och tömmer huvudet på vardagens stress.

Nästa vecka är en rätt upptagen vecka. På måndag ska jag lyssna på en föreläsning om retorik som framgångsfaktor som Ingela Hällsten håller. Tisdag tar jag först på mammakläderna och har möte med specialpedagogen på dagis. Direkt efter det tar företagare över och ska på möte om mikrostöd. Efter det tar ”walk and talk” ambassadören över och då ska jag träffa min medambassadör Lena. På onsdag ska jag bara till sjukgymnasten och få akupunktur. Torsdag ska bilen besiktas. På fredag ska jag ner till Umeå i ottan på BNI i Umeå. Det är stormöte, så det blir många företag att träffa. Efter det ska jag träffa Bolagsdesign. Tänker även försöka hinna förbi Krenova. Sen skulle jag behöva klämma in två till möten under vecka. Dessutom ska jag göra en portfolio. Så nu söker jag inspiration i grått och trist regnväder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *