Jobb,webbkurs, informationsmöte och migrän

Veckan har sprungit från mej. Det känns som att jag just stängde ögonen förra helgen och nu är ännu en helg slut. Men handen på hjärtat så gillar jag lite tempo, så lidandet har inte varit så stort.

Måndag var det stängningsdag på dagis, så barnen var med mej hela dagen. Felicias fötter har vuxit tre storlekar sedan förra sommaren så vi åkte och köpte skor åt henne. På väg hem åkte vi förbi makens jobb och lämnade hans jobbdator, som han hade glömt hemma.

Tisdag var kundmöte för att stämma av att en hemsidesdesign var på väg åt rätt håll.

Onsdag åkte både jag och maken iväg på Webbdagarna i Luleå. Det var en väldigt givande  dag. Det är skönt att få bekräftat att det jag tänkt och tyckt är det som faktiskt gäller just nu med webb och sociala medier. Nu kan jag fördjupa mej och lära mej mer.

Torsdag hade jag bokat möte med Tillväxtkontoret för att få information om mikrostöd. Ett ekonomiskt stöd för nystartade företag som är väldigt generöst och verkligen kan underlätta tillvaron för nystartade företag då det ofta ska ut mycket pengar i början, men det kommer inte in pengar i samma tempo.

Fredag var inte lika kul. Då slog migränen till med buller och bång. Illamående och huvudvärk. Det blev medicin och massor av koffein. Så lagom till fredagsmyset var jag som en människa igen.

Helgen har varit regnig och mulen. Vilket har passat migränen bra. Då slår den inte lika hårt.

Vi firade 2-åringen för andra gången. När vi fikade så  somnade hon i matstolen, så jag tog över henne i mitt knä så hon fick sova en stund. Det kändes som bebismys.

Nu laddar vi för en spännande vecka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *