VAB med en gosig tjej

Det här är en snabb veckouppdatering. Inte så spännande att läsa alla gånger, men det är trots allt det vardagen består av; veckor.

Veckan har bjudit på VAB, VOB och flera deadlines. Imorgon hoppas jag att Aurora är frisk igen, men vi får väl se. Hon är snäll och på gott humör, så det är i väldigt mysigt. Idag har vi hunnit med en promenad, lite frukost och så Barbie. Snart ska Aurora få bada och plaska bort lite snor.

Idag har jag skickat iväg min första krönika. Om den håller måttet finns den publicerad i nästa veckas Västerbottens mellanbygd.

Imorgon ska jag göra min första intervju till en artikel. Det blir intressant att se hur det går. Tidigare har jag gjort intervjuer för lokalteve, men det är ju ett annat sätt att arbeta på. Det är kul att få möjligheten att göra nya saker och att andra personer tror på mej.

När jag får en stund ”över” ska jag sätta mej och utforma en hemsida, skriva en bidragsansökan och dricka kaffe.

Ha en skön torsdag!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *