Bloggeri, bloggera

Fan vad jag inte har tid med det här just nu. C-uppsatsen ska vara klar om en vecka och det finns en hel del kvar att göra innan den är i närheten av att vara godkänd. Men eftersom jag inte är typen som adrenalinpundar genom fallskärmshopp eller mc-åkning i shorts och t-shirt får det bli ett blogginlägg istället. Hade egentligen en idé om att skriva en lång utläggning om Alex Schulmans läsares namnförslag på barn men gav upp eftersom det där med namn är så jävla känsligt. Plus att jag samtidigt fick en sprängande huvudvärk då jag upptäckte att någon tyckte att ungen skulle heta Amber. Ääääämbör. Såtillvida man inte är fullkomligt säker på att avkomman kommer att slå internationellt känns det rätt knepigt att börja langa upp gladiatornamn anno ´93. Men vem är jag att döma, vill folk att deras barn som 35-åringar ska svara ”Hej, det är Melody” i telefon så får det väl vara så.

Apropå ingenting i allmänhet och bloggar i synnerhet har jag blivit en aning tudelad till hela konkarongen. Mest för att jag 99 gånger av 100 censurerar mig själv och mitt skrivande eftersom 99 saker av 100 går att misstolka och jag är inte typen som vill krydda till mitt vardagsliv med en massa jävla ångest över att någon kan ha tagit illa upp. Det skulle väl i och för sig vara rätt skönt att skriva av sig de där 99 gångerna men då är jag fast i hamsterhjulet och måste avhandla ytterligare 99 problem som uppkommit genom de 99 ocensurerade inläggen vilket innebär att jag helt plötsligt har mer problem att ta i tu med än vad jag orkar.

Nä, nu ska jag fila på c-uppsatsen och se var jag kan snajda in orden ehuru, fastmer och huruvida. 

God måndag!

2 kommentarer

  1. Inte för att ge dig hybris, men din blogg är nog Umeås svar på Bloggfrossa eller kanske till och med jonas-ad. Åker rakt in i readern – uppdatera mera!

    • Det är svårt att inte få hybris när jag får läsa sådana vackra ord. Bloggfrossa är i mitt tycke landets vassaste blogg så jag kan inte annat än buga och bocka för komplimangen! Ska försöka skita ur mig lite mer nonsens framöver 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *